Tonik za čiščenje obraza izberite za vaš tip kože

9:01 dop
Categories:

Moram priznati, da dolgo nisem uporabljala tonik za čiščenje obraza, mislila sem, da ga enostavno ne potrebujem in da ne rabim po nepotrebnem čistiti svojo kožo z dodatnimi izdelki, ampak sem uporabljala samo vodo. Kasneje pa sem začela ugotavljati, da moja koža ni preveč čista in da voda ni dovolj, zato sem ker imam bolj suho kožo začela uporabljati tonik za suho kožo. Že po par dneh sem čutila in videla spremembo, kot da je moja koža zadihala in se odprla in ni več nosila bremena, to pa je naredil prav tonik za čiščenje obraza.

Če bi to vedela prej, ki sem bila prepričana, da mi bo tonik za suho kožo škodoval, bi si ga kupila že zdavnaj. Ne samo, da sem sama opazila spremembo, spremembo so opazili tudi moji bližnji. Vprašali so me kaj delam, ali hodim k kozmetičarki, ali uporabljam kakšne drage kreme. Presenečeni so bili, ko sem rekla, da uporabljam na novo le tonik za suho kožo in da je to vse kar sem spremenila.

Ampak to je bilo dovolj, kar je moja koža potrebovala. Potrebovala je nekaj, da zadiha. Sedaj zvečer grem vedno spat, ko si z tonikom za suho kožo umijem obraz in koža mi je hvaležna. Moram priznati, da so celo gubice manj vidne n že kar nekaj časa je preteklo in na vidiku ni nobene nove gubice, saj je koža prožna in napeta, prav to pa je naredil tonik za suho kožo in vsem bi svetovala, da si izberete pravi tonik za čiščenje obraza, saj vam bo povrnil sijaj vaše kože.

Imate več vrst tonikov izberite tistega katerega bo sprejela vaša koža, lahko izbirate med navadnimi, toniki za čiščenje obraza za občutljivo kožo ali pa naravnimi bio toniki, ki so sedaj še kako cenjeni. Prav tako imate na razpolago tonike na tip kože:

• Tonik za mastno kožo,
  • tonik za suho kožo,