Založena knjiga se je končno našla

11:22 pop
Categories:

Nekaj dni po tem, ko se je knjiga, ki jo berem, naključno izgubila, se je našla pod posteljo. Tako pa priznam, nisem pogledala, ker se mi je zdelo, da mi tja ni treba pogledati. Na srečo je bila tam, oznaka, kjer sem ostala z branjem je bila tudi še na svojem mesti in jaz sem se lahko veselila današnjega večera, ko bom lahko ponovno brala. Prav pogrešala sem jo.

Zadnje čase mi res zelo odgovarja branje te knjiga, saj ima toliko zanimivih informacij, da jih kar vsrkavam vase. Tako na osebnem področju kakor na poslovnem področju, kar je res odlično. Zelo rada delam na osebnostni rasti preko izbrane literature in tako je ta knjiga, v izbranem krogu. Do sedaj sem jo prebrala že ve kot polovico in kar strah me je, da jo bo prehitro zmanjkalo. Na srečo imam od istega avtorja izbrana dela, ki se nadaljujejo po tej knjigi, tako, da bo ta knjiga, v rednici uvod v nadaljnje delo.

Založena knjiga se je končno našla

Odločila sem se, da bom vsako knjigo najprej enkrat prebrala, potem bom šla pa še enkrat od začetka in bom delala po navodilih. Pri vseh teh knjigah je zelo veliko praktičnega dela. Ampak skozi leta sem se navadila, da je najbolje delati tako, da najprej preberem celo knjigo, ne da delam praktične vaje, ker me preveč zanima, kaj vse piše v njej. Ko je knjiga, prebrana do konca, se pa začne delo po njej. Kar pomeni, da imam le še slaba dva tedna branja, potem bom pa lahko delala na praktičnih vajah, ki se jih že zelo veselim. 

Včasih imam raje le branje in nič dela. Včasih imam pa raje le praktična dela, ker so bolj zabavna. Vse je pa seveda popolnoma odvisno, v kakšnem obdobju sem in tudi ni vsaka knjiga, takšna, da bi bila, zanima, kakor je zanimiva ta.