Moram določiti datum, kdaj bo nega obraza, zopet na vrsti

6:31 pop
Categories:

Že tri tedne odlašam, da grem h kozmetičarki, saj je nega obraza, res nekaj kar potrebujem čim prej. Odlašam, ker sem v takšni gneči, da si ne morem nič planirati, kar je vek kot pol ure od mojega doma. Moja kozmetičarka je namreč precej daleč. Ampak tukaj, kjer živim, se mi kozmetični saloni res ne zdijo kaj prida. Vseeno potrebujem kaj bolj kvalitetnega, to malo mesto, ki ne napreduje v razvoju mi pa žal ni niti najmanj všeč.

Ker žal trenutno nimam druge izbire, kakor da živim tukaj, se moram tudi sprijazniti, da je nega obraza, frizer in še kaj nekaj zelo daleč. In vedno manj mi je to všeč. Raje bi živela kje, v kakšnem drugačnem mestu, ki ima vse to bližje, hkrati pa ni preveč odrezan od narave. Betonska mesta, kjer ni nič zelenja, mi po pravici niso najbolj všeč. Nekaj časa še gre, potem se moram, pa premakniti v naravo. Kar je pa v mestih, kjer je premalo parkov precej težko.

Moram določiti datum, kdaj bo nega obraza, zopet na vrsti

Mislim, da bo moja nega obraza, morala počakati še kakšen teden, da malce bolj pridem k času. Tole je zelo nevšečno ta trenutek. Preveč obveznosti in dan ima premalo ur. Ampak včasih je tako. So obdobja, ko je več časa in so obdobja, ko je časa manj. Tako, da upam, da se tudi to spremeni zelo kmalu in predvsem, da bom takrat spočita ter polna energije. Ta trenutek, ravno nisem. Ampak kolikor se poznam, se mi zdi, da bom potrebovala le kakšen dan ali dva spanja, potem bom pa kot nova. Komaj čakam. Predvsem to, da mi bo nega obraza, polepšala kožo na obrazu. Pa še, če bo vse po sreči, bom svojo kozmetičarko prepričala, da greva ven na pijačo, ker se meniva že kar nekaj časa. No, najprej bo na vrsti nega obraza potem pa ostalo.